Zeljko Petrovic viert feest met de supporters van PSV. Van het geheime afscheidsfeest in Silva Ducis in Den Bosch zijn geen foto's beschikbaar.
Volledig scherm
Zeljko Petrovic viert feest met de supporters van PSV. Van het geheime afscheidsfeest in Silva Ducis in Den Bosch zijn geen foto's beschikbaar. © PICS UNITED

PSV op terugweg uit Groningen met bus naar verrassingsfeest Zeljko Petrovic

Deze week in 1997Zeljko Petrovic draait op zondag 16 november 1997 de parkeerplaats bij de Sint-Jan in Den Bosch op. In Grand Café Silva Ducis aan de Parade heeft hij een afspraak met technisch directeur Frank Arnesen van PSV. Er zou iets mis zijn met het contract dat hij met Urawa Red Diamonds is overeen gekomen.

 1. Ook Roda JC doet kunstgras in de ban

  Ook Roda JC doet kunstgras in de ban

  Na onder meer VVV-Venlo, ADO Den Haag en PEC Zwolle stapt ook Roda JC weer over op gras. De Limburgse club uit de Keuken Kampioen Divisie heeft de gemeente Kerkrade zover gekregen drie miljoen euro vrij te maken om onder meer het veld van het Parkstad Limburg Stadion van kunstgras te ontdoen. In de plannen zijn ook de kunstgrasvelden én atletiekbaan van sportpark Kaalheide meegenomen. De renovatie moet komende zomer zijn beslag krijgen, zodat Roda JC vanaf het seizoen 2021-2022 weer op gras speelt.
 1. Ode van Sjoerd Mossou aan Diego Maradona
  Play

  Ode van Sjoerd Mossou aan Diego Maradona

 2. PSV heeft overwinning nodig in Europa League-duel tegen PAOK : 'De druk staat erop in Eindhoven'
  Play

  PSV heeft overwin­ning nodig in Europa Lea­gue-du­el tegen PAOK : 'De druk staat erop in Eindhoven'