Brian Brobbey en Ryan Gravenberch tijdens een trainingssessie van het Nederlands elftal op het KNVB Campus op 24 september 2022 in Zeist, Nederland.
Volledig scherm
Brian Brobbey en Ryan Gravenberch tijdens een trainingssessie van het Nederlands elftal op het KNVB Campus op 24 september 2022 in Zeist, Nederland. © ANP

Ryan Gravenberch en Brian Brobbey sluiten aan bij training Oranje

Ryan Gravenberch en Brian Brobbey hebben zich vanochtend in Zeist aangesloten bij de training van het Nederlands elftal. De middenvelder van Bayern München en aanvaller van Ajax werden vrijdag door bondscoach Louis van Gaal opgeroepen als vervangers voor het geblesseerde drietal Frenkie de Jong, Memphis Depay en Teun Koopmeiners.

  1. Feyenoord Vrouwen kijkt weer naar ‘voorbeeldclub’ ADO: Sjaak Polak genoemd als nieuwe trainer
    PREMIUM

    Feyenoord Vrouwen kijkt weer naar ‘voorbeeld­club’ ADO: Sjaak Polak genoemd als nieuwe trainer

    Sjaak Polak (46) maakt al jaren naam in het vrouwenvoetbal. De voormalig profvoetballer is bezig aan zijn vierde seizoen als trainer van ADO Den Haag Vrouwen en zijn prestaties blijven niet onopgemerkt. Feyenoord, dat recent vanwege tegenvallende prestaties Danny Mulder ontsloeg, zou Polak als nieuwe trainer willen binnenhalen. Al lijkt de kans groter dat hij in Den Haag blijft.