Witte Leeuwen on Twitter

Nog even volhouden!! https://t.co/NvUctqn1UB

Stormloop op kaarten voor bekerduel Telstar tegen Ajax

De bekerwedstrijd van Telstar tegen Ajax blijkt een enorme publiekstrekker. Voor het Rabobank IJmond-stadion ontstond vanochtend vroeg een lange rij van voetballiefhebbers uit de regio, die allemaal een kaartje willen kopen voor het bekerduel op woensdag 18 december. 

Inwoners van de gemeenten Velsen, Beverwijk, Heemskerk, Bloemendaal en Haarlem konden vanaf 9 uur maximaal twee kaarten per persoon kopen aan de balie in het stadion.

Telstar werd begin deze maand bij de loting voor de tweede ronde van het bekertoernooi gekoppeld aan Ajax, dat vorig seizoen niet alleen de landstitel veroverde, maar ook de KNVB-beker. Sindsdien wordt de Noord-Hollandse club uit de Keuken Kampioen Divisie overstelpt met vragen over de kaartverkoop. Telstar besloot een verkoopschema te maken, waarin de meest trouwe fans voorrang krijgen. De seizoenkaarthouders waren als eerste aan de beurt, gevolgd door de voetbalfans die dit seizoen al eens een kaartje hebben gekocht voor een wedstrijd van de ‘Witte Leeuwen’. Donderdag zijn inwoners van de gemeentes in de regio aan de beurt.

Het knusse stadion van Telstar heeft een capaciteit van 3625 plaatsen, maar de club plaatst een extra tribune om meer mensen te kunnen huisvesten. De kaarten voor die onoverdekte tribune gingen donderdag in de verkoop. Telstar biedt ook een passe-partout aan voor de hele maand december, met thuiswedstrijden tegen NAC Breda (6 december), Ajax en Jong AZ (22 december).

Witte Leeuwen on Twitter

Goedemorgen allemaal! Wij starten stipt om 9.00 uur met de verkoop. Tot straks!

Volledig scherm
Het Rabobank IJmond Stadion van Telstar. © Dennis Arentsen

Poll

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

  • Armindo Bruma (6%)
  • Timo Baumgartl (48%)
  • Olivier Boscagli (2%)
  • Kostas Mitroglou (16%)
  • Ritsu Doan (28%)
9457 stemmen