Volledig scherm
Lars Veldwijk tekent voor de 3-0 tegen Helmond Sport. © foto: Carla Vos

Veldwijk zonder contract als Sparta niet promoveert

Voor Lars Veldwijk is er alles aan gelegen dat Sparta promoveert naar de eredivisie. Lukt dit niet, dan is het voor hem einde verhaal op Het Kasteel. 

Dit liet hij weten tegenover RTV Rijnmond na afloop van het gewonnen duel met Helmond Sport (3-1), waarin hij tweemaal scoorde. ,,Ik ben hier gekomen om te promoveren. Dat hebben we hardop uitgesproken.”

De play-offs zijn voor zijn toekomst bij Sparta dus ontzettend belangrijk. ,,Als we promoveren, dan heeft de club de optie om mijn contract te lichten", zei Veldwijk. ,,Hier gaan we dan ook vol voor.”

Tweede plek

Sparta bezet momenteel de tweede plaats in de Keuken Kampioen Divisie en staat zeven punten achter op FC Twente, dat op Paasmaandag kampioen kan worden.

  1. Sloetski geeft Vitesse ‘goede kans’ op bereiken finale play-offs

    Sloetski geeft Vitesse ‘goede kans’ op bereiken finale play-offs

    Trainer Leonid Sloetski van Vitesse ziet de return tegen FC Groningen, morgen in Arnhem, in de halve finales van de play-offs om Europees voetbal met vertrouwen tegemoet. ,,Ik geef ons een goede kans, de spelers gaan alles geven'', zegt de Russische coach. ,,We moeten dominanter en agressiever zijn. Je krijgt te maken met een tegenstander die gaat verdedigen. Zij gaan tegenhouden, wij gaan aanvallen en op zoek naar een doelpunt.''