ANP Pro Shots
Volledig scherm
© ANP Pro Shots

Verwachting: Amrabat op de bank, Nieuwkoop rechtsback

Als de voortekenen niet bedriegen, staat Bart Nieuwkoop morgenavond weer in de basiself van Feyenoord. De eigen kweek is rechtsback. Als Giovanni van Bronckhorst daadwerkelijk die keuze maakt, verdwijnt Sofyan Amrabat weer naar de bank.

 1. Nationaal watertekort: ‘Je hoeft niet je hele tuin te sproeien om je tuin te redden’
  PREMIUM

  Nationaal waterte­kort: ‘Je hoeft niet je hele tuin te sproeien om je tuin te redden’

  Door de aanhoudende droogte heeft Nederland officieel een watertekort. We moeten dus zuiniger omgaan met ons drinkwater. Maar we willen niet dat onze tuinplanten bij bosjes neervallen omdat het zo droog is. Toch hoef je niet elke avond met de tuinslang, gieter of sproeier in de weer, zeggen deskundigen. ,,Dan ben je vooral bezig je tuin in leven te houden. Maar dat hoort Moeder Natuur zelf te doen.’’
 2. Feyenoord moet bewijzen dat de honger er nog is

  Feyenoord moet bewijzen dat de honger er nog is

  Renato Tapia en Sven van Beek zijn er nog niet bij. Miquel Nelom is toegevoegd aan de lijst afwezigen van Feyenoord nadat hij een knieblessure had opgelopen tegen de amateurs van Swift. De ploeg die tegen Ajax onderuit ging, moet het dus gaan doen in Kerkrade tegen Roda JC. Op, hoogstwaarschijnlijk, twee wijzigingen na. Sam Larsson, die driemaal scoorde tegen Swift, in plaats van Jean-Paul Boëtius. Bart Nieuwkoop speelt wellicht in de plaats van Sofyan Amrabat.