Het moment van de afgekeurde goal kort voor rust: Markus Schubert schoot de bal tegen Vangelis Pavlidis aan, maar de Griek maakte hands en het feest ging dus niet door voor AZ.
Volledig scherm
Het moment van de afgekeurde goal kort voor rust: Markus Schubert schoot de bal tegen Vangelis Pavlidis aan, maar de Griek maakte hands en het feest ging dus niet door voor AZ. © Pro Shots / Stefan Koops
Vitesse VIT
0
EINDE
0
AZ AZ

Vitesse en AZ scoren niet in slaapverwekkend duel, Schubert komt goed weg bij fout

De wedstrijd tussen Vitesse en AZ was een passend slotstuk voor een matig eredivisieweekend. Het bleef bij 0-0 in het Gelredome en dat was een meer dan logische uitslag na een slaapverwekkend duel. 

  1. Trainingskamp in Spanje pakt voor AZ juist goed uit: ‘We doen heel voorzichtig’

    Trainings­kamp in Spanje pakt voor AZ juist goed uit: ‘We doen heel voorzich­tig’

    AZ was de enige Nederlandse club die het wintertrainingskamp in het buitenland voltooide tijdens de winterstop en dat heeft de club corona-technisch in elk geval goed gedaan. Waar clubs als Ajax en PSV halsoverkop het trainingskamp beëindigden en er bij het team van Jong AZ dat in Nederland achterbleef juist een uitbraak plaatsvond, blijft de A-selectie voor het grootste deel voorlopig gevrijwaard van het virus. ,,Dat is het voordeel van de bubbel geweest”, zei trainer Pascal Jansen.