Voetbalpodcast | ‘PSV-Feyenoord in Tirana zou geweldig zijn’

PSV gaat zijn debuut maken in de Conference League. De Eindhovenaren komen net als Vitesse in actie in de tussenronde. Etienne Verhoeff blikt met Mikos Gouka vooruit op die duels, maar bespreken ook de Champions League-wedstrijden van woensdagavond.

 1. Ook in de trainer Van Nistelrooij zie je het ‘Roofdier Ruud’: ‘Naïviteit heeft in mijn leven geen plek’
  PREMIUM

  Ook in de trainer Van Nistel­rooij zie je het ‘Roofdier Ruud’: ‘Naïviteit heeft in mijn leven geen plek’

  De eerste do-or-die-wedstrijd in zijn trainerscarrière liet veel zien van de coach Ruud van Nistelrooij. Hij weet ook wel dat PSV beter moet spelen dan tegen Monaco. Maar als domineren niet lukt, ga je op zoek naar andere manieren om toch te kunnen winnen. ,,Een wedstrijd is nooit klaar’’, is zijn motto. En: ,,Naïviteit heeft in mijn leven geen plek.’’
 2. Panenka | ‘Ihattaren krijgt geen rugnummer bij Ajax, dat is dood- en doodzonde’
  Met video

  Panenka | ‘Ihattaren krijgt geen rugnummer bij Ajax, dat is dood- en doodzonde’

  Na de hervatting van de eredivisie hebben Etienne Verhoef en Hugo Borst genoeg te bepraten in de derde aflevering van Panenka van dit seizoen. Ze analyseren de situatie rond Brian Brobbey bij Ajax, bellen met vaste gast Aad de Mos over de toekomst van PSV-spits Cody Gakpo en de kansen van de Eindhovenaren tegen Monaco, bespreken de situatie rond Mo Ihattaren en fronsen de wenkbrauwen over de monsterklus die Erik ten Hag te wachten staat in Manchester. Bekijk 'm hierboven!