De VAR doet volgend seizoen vrijwel zeker al zijn intrede in de achtste finales van het KNVB-bekertoernooi. Rechts: Dick van Egmond. In het midden Quilindschy Hartman van Feyenoord, die tegen NEC ook ontsnapte aan rood door de afwezigheid van de VAR.
Volledig scherm
De VAR doet volgend seizoen vrijwel zeker al zijn intrede in de achtste finales van het KNVB-bekertoernooi. Rechts: Dick van Egmond. In het midden Quilindschy Hartman van Feyenoord, die tegen NEC ook ontsnapte aan rood door de afwezigheid van de VAR. © Pro Shots, ANP

Waarom Hartman ondanks spijkerharde tackle niet hoeft te vrezen voor schorsing via aanklager

Met twee discutabele beslissingen klonk de roep om de VAR in de TOTO KNVB Beker de afgelopen dagen luid. De KNVB overweegt serieus om vanaf komend seizoen al in de achtste finale de videoarbiter te laten opereren, maar dat is geen fluitje van een cent.

  1. Willem van Hanegem in aanloop naar Rotterdamse derby: ‘Spartanen gunnen Feyenoord titel niet’
    podcast

    Willem van Hanegem in aanloop naar Rotterdam­se derby: ‘Spartanen gunnen Feyenoord titel niet’

    „Sparta staat terecht zesde.” Dat zegt Willem van Hanegem in de nieuwste aflevering van de AD Willem & Wessel podcast. ,,Zeg je voor de start van de competitie: Sparta staat zesde na 28 wedstrijden, dan had ik je niet geloofd. Maar als ik kijk naar het niveau daaronder dan is het eigenlijk wel logisch. Sparta is beter dan de ploegen die onder ze staan en dus horen ze ook op plek zes.”