Wie vervangt Lozano bij een schorsing in De Kuip?

VideoPSV-topscorer Hirving Lozano verschijnt donderdagavond voor de tuchtcommissie van de KNVB. De Mexicaan kreeg afgelopen zaterdag een directe rode kaart na een zwaaiende beweging met zijn arm in de wedstrijd tegen SC Heerenveen. Hij is zondag in de topper tegen Feyenoord geschorst, tenzij hij wordt vrijgesproken. 

Vrijdagochtend weet trainer Phillip Cocu definitief welke straf Hirving 'Chucky' Lozano boven het hoofd hangt. Dan ontvangt de PSV-leiding  de uitspraak van de tuchtcommissie in de mailbox. PSV wees dinsdag een schikkingsvoorstel van drie duels voor Lozano af. Daarbij was meegewogen dat er nog een duel voorwaardelijk uitstaat, na een straf in september. Lozano is in De Kuip geschorst. Cocu laat al een tijdje de jonge aanvallers Donyell Malen en Cody Gakpo met de A-selectie meetrainen, zodat zij eventueel hun opwachting kunnen maken. Daarnaast zijn ook Gastón Pereiro en de lepe Albert Gudmundsson spelers die op zijn lijstje kunnen staan. 

Volledig scherm
EINDHOVEN, Philips Stadion , 17-02-2018 . Eredivisie seizoen 2017-2018 . PSV - Heerenveen . scheidsrechter Dennis Higler (L) geeft PSV aanvaller Hirving Lozano (R) de rode kaart . © Pro shots