Volledig scherm
© Kees Martens

2017 trapt af met nieuwe Eindhovense traditie

EINDHOVEN - Samen aftellen naar het nieuwe jaar, vuurwerk bij de vijver van het Evoluon en vervolgens tot in de vroege ochtend dansen op het ritme van de urban pop onder de fraai aangelichte koepel in Eindhoven. Met als hoogtepunt het optreden van mystery guest de Nederlandse R & B artiest Gio.

Veel beter kan het niet worden op een oud en nieuw-feest vonden de bezoekers en dat vertaalde zich in een opperbeste, bijna euforische stemming. Zoals bij de 26-jarige Patricia van der Maat uit Geldrop. Ieder jaar viert ze oud en nieuw in Eindhoven, bij voorkeur op een grote party in het Klokgebouw of in het Beursgebouw. Maar dit feest is voor haar 'de absolute topper'. "Exclusiever en chiquer. En een waanzinnige plek. Alsof je in de toekomst staat."

Ook de 24-jarige Ewi Ebiesuwa uit Tilburg is opgetogen over het feest. Vooral de muziekkeuze valt goed in de smaak. Het is voor haar de eerste keer dat ze de jaarwisseling in Eindhoven viert. Ze is hier op uitnodiging van haar 20-jarige nichtje Donna Loos. "Ik ben vaker naar feesten van Dejavu Events geweest", vertelt Donna. "Die hebben altijd een fijne sfeer en goede muziek."

Lees maandag het hele artikel in het ED, of via de digitale krant.

Volledig scherm
© Kees Martens

poll

De waarde van de Dutch Design Week voor Eindhoven wordt onderschat

De waarde van de Dutch Design Week voor Eindhoven wordt onderschat

  • Eens (56%)
  • Oneens (44%)
1702 stemmen