Volledig scherm
© Thinkstock

21-jarige man uit Eindhoven doodgestoken in Spaanse discotheek, twee verdachten opgepakt

EINDHOVEN - De 21-jarige Osama Attadlaoui uit Eindhoven is zondagochtend in de Spaanse stad Granada op gewelddadige wijze om het leven gekomen. Diverse bronnen bevestigen dat hij is doodgestoken.

Attadlaoui werd volgens Spaanse media zondagochtend rond 7.40 uur op de Calle Elvira in het centrum gevonden, samen met een andere Nederlander. Attadlaoui was bewusteloos en zwaargewond, de ander had een hoofdwond; vermoedelijk het gevolg van een klap op het hoofd met een fles. De man werd behandeld in het ziekenhuis, maar hoefde niet te worden opgenomen.

Arrestaties
Korte tijd na erna werden twee verdachten aangehouden. Een van hen trok de aandacht van de politie omdat zijn kleding onder het bloed zat. De twee verdachten, van Spaanse komaf, probeerden te vluchten aar konden worden aangehouden en vastgezet. Een van hen heeft een strafblad, aldus de Spaanse media.

Attadlaoui heeft een tijdje aan kickboksen gedaan; hij was voorheen lid van sportschool All-Fit Gym in Woensel. Bij de sportschool is maandagavond een bijeenkomst voor de leden.

Ali Gunyar van All-Fit Gym is aangeslagen door de dood van Attadlaoui. "Het was een hele lieve, leuke en talentvolle jongen. Hij had een hart van goud", aldus Gunyar. "Hij trainde hier tot zo'n anderhalf jaar geleden. Waarom hij stopte weet ik niet. Zijn broers trainen hier nog wel. Ik zag Osama heel af en toe nog tijdens evenementen waar vrienden van hem boksten."

poll

Ik doe alleen nog maar online boodschappen bij de supermarkt

Ik doe alleen nog maar online boodschappen bij de supermarkt

  • Eens (7%)
  • Oneens (93%)
1724 stemmen