Volledig scherm
Design Academy Eindhoven © Sjoerd Eickmans

AFGEROND Winnaars exclusieve DDW 'The making of' tour tickets

De gelukkige winnaars van ‘The making of’ tour weggeven ter waarde van 190 euro (inclusief DDW Tickets) zijn mevrouw van den Beuken uit Eindhoven, meneer Cavens uit Eindhoven mevrouw van Doornen uit Bakel. De tour vertrekt dinsdag 25 oktober om 13.00 uur vanaf Strijp-S.

Van 22 t/m 30 oktober presenteert de Dutch Design Week 9 dagen lang op 100 locaties processen, experimenten en ideeën, antwoorden en oplossingen van 2500 designers. Kom je verwonderen, verbazen of vergapen. Stel jezelf nieuwe vragen, doe inspiratie op voor eigen antwoorden, en laat je overtuigen door de kracht van design.

'The making of’ tour:
Ontdek het nieuwste en het beste wat design te bieden heeft in een tour rondom het jaarthema: The making of. Tijdens Dutch Design Week wordt gepresenteerd wat we in de nabije toekomst mogen verwachten. The making of is daarmee niet alleen een blik behind the scenes, maar vooral ook een preview. Onder leiding van een Designer Guide met veel inhoudelijke kennis begeeft u zich in een proeftuin van design en technologie en bezoekt u verschillende exposities en ateliers.

poll

Eindhoven heeft recht op 170 miljoen van de overheid voor Brainport

Eindhoven heeft recht op 170 miljoen van de overheid voor Brainport

  • Eens (80%)
  • Oneens (20%)
2305 stemmen