Volledig scherm

AFGESLOTEN Exclusieve preview Stad in Beweging

Stad in beweging toont hoe Eindhoven vanaf 1945 enorm groeide en door techniek, design en planologie te combineren, is omgegaan met het mobiliteitsvraagstuk. Deze unieke tentoonstelling met een blik op de toekomst, is te zien in het Designhuis te Eindhoven.

Bestel je ticket

Speciaal voor ED Club heeft de organisatie van Stad in beweging een exclusieve preview middag georganiseerd, daags voor de officiële opening!

Datum en kosten:
Donderdag 10 november van 15:00 tot 17:00 uur
Slechts € 6,95 per persoon

Programma:

15.00 uur - Ontvangst met koffie/thee, luxe bonbons 15.10 uur - Welkomstwoord door Jorge Alves Lino, projectleider Stad in Beweging 15.15 uur - Preview Stad in Beweging Curatoren van DAF Museum, Philips Museum, Eindhoven Museum en/of RHCe zijn aanwezig in de verschillende expositieruimtes 16:30 uur - Drankje in Designhuis

Locatie: Designhuis Eindhoven, Stadhuisplein 3, Eindhoven

Voorwaarden

ED Club behoudt zich het recht het evenement bij onvoldoende deelname te annuleren. Wij nemen dan contact met u op voor deelname op een andere datum of restitutie van uw betaling. Reserveer hierboven uw deelname aan het evenement Uw reservering is na betaling definitief. Annuleren is niet mogelijk.

poll

Ik doe alleen nog maar online boodschappen bij de supermarkt

Ik doe alleen nog maar online boodschappen bij de supermarkt

  • Eens (7%)
  • Oneens (93%)
1504 stemmen