Volledig scherm

AFGESLOTEN Ontdek de lekkerste wijnen samen met ED Club

Najaarsproeverij in samenwerking met Vinius. De dagen worden korter en kouder. Tijd om de gordijnen dicht te doen, de kaarsjes aan te steken en met een heerlijke wijn bij de hand een boek te lezen of een film te kijken.

Bestel je ticket

Om inspiratie op te doen voor een heerlijke wijn houdt ED Club op zondag 30 oktober speciaal voor trouwe lezers een wijnproeverij in samenwerking met Vinius. Deze wijnspeciaalzaak uit Eindhoven heeft een groot assortiment aan wijnen.

Ontdekkingen
Tijdens de proeverij worden verschillende wijnen gepresenteerd. Laat u verleiden tot heerlijk nieuwe ontdekkingen. Dit alles voor 19,95 euro per persoon.

Feestdagen
De middag wordt verzorgd door Marco Kastelijn en John van de Zanden, twee registervinologen die veel verstand van wijn hebben. Zij vertellen alles wat u moet weten over de verschillende wijnen. En waar deze wijnen goed mee te combineren zijn. Doe ook alvast inspiratie op voor de naderende feestdagen.

Hapjes
Tijdens de proeverij wordt u niet alleen verwend met verschillende soorten wijnen, maar ook met heerlijke hapjes. Deze lekkernijen worden verzorgd door de chef-kok van Bodega Maxima en passen natuurlijk uitstekend bij de wijnen.

- Data: Zondag 30 oktober van 14:00 – 17:00 uur

- Prijs: Slechts € 19,95 per persoon inclusief heerlijke hapjes

- Locatie: Bodega Maxima - Wilhelminaplein 7 - Eindhoven

poll

PSV gaat het niet volhouden, Ajax wordt landskampioen

PSV gaat het niet volhouden, Ajax wordt landskampioen

  • Eens (40%)
  • Oneens (60%)
2574 stemmen