Volledig scherm
Klok & Peel Museum Asten

AFGESLOTEN Uniek arrangement Museum Klok & Peel

Maakt u zich op voor een boeiend dagje uit in een van de mooiste musea in Brabant. Klok & Peel Museum Asten is volledig vernieuwd en is in 2012 door koningin Beatrix geopend. Speciaal voor ED Club heeft Museum Klok & Peel een uniek arrangement samengesteld.

Bestel je ticket

Het museum herbergt de grootste collectie luidklokken en beiaarden (klokkenspellen) ter wereld. In een tijdlijn volgt u alle thema’s die met de klok te maken hebben. Vanaf de oorsprong en het luiden van de klok tot en met het klokkengieten, klinken als een klok, uurwerken en beiaarden. In de fraaie grote zaal zijn de ‘Klokken van de wereld’ geëxposeerd met schitterende exemplaren uit alle werelddelen.

De tweede collectie van het museum omvat de boeiende natuur- en cultuurhistorie van De Peel, het gebied op de grens van Brabant en Limburg. Het begint met de ‘onzichtbare natuur’, met vossenburcht. Daarna volgt ook deze collectie een tijdlijn. In ‘De Peel aan zee’ zijn fossielen en een levensgroot mammoetskelet te zien.

De expositie ‘Van Peelmoeras tot nationaal park’ toont de rijke flora en fauna van het gebied. In ‘De bewoonde Peel’ staan de cultuur en de mens centraal, waaronder de in De Peel gevonden Gouden Helm. Het arrangement bestaat uit het volgende:

16 t/m 19 november.
Slechts € 23.50 per persoon
12:15 uur – Ontvangst met korte inleiding over het museum en heerlijk uitgebreide lunch.
13:15 uur – Exclusieve rondleiding door de collectie Klok.
14:15 uur – Heerlijke koffie /thee pauze met Klok & Peel Lekkernij.
15:45 uur – Vrije bezichtiging van het volledige museum.
Bij het verlaten van het museum ontvangt u een exclusieve goodybag.

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

poll

Voor de verkeersveiligheid moeten we bomen langs de weg omhakken

Voor de verkeersveiligheid moeten we bomen langs de weg omhakken

  • Eens (31%)
  • Oneens (69%)
2017 stemmen