Volledig scherm

Eindhovenaar (23) slaat Cuijkse glazenwasser in gezicht en slaat en bespuugt agenten bij aanhouding

EINDHOVEN - Een 23-jarige man uit Eindhoven, die ervan wordt verdacht een 31-jarige glazenwasser uit Cuijk te hebben mishandeld, is dinsdagmiddag rond 16.00 uur aangehouden op de Tongelresestraat. Tijdens zijn aanhouding bespuugde hij de agenten en sloeg er een van hen hard op de borst.

De glazenwasser meldde de politie dat hij die dag tijdens zijn werk in zijn gezicht was geslagen door een voor hem onbekende man. Agenten zagen daarna een persoon lopen die voldeed aan het signalement dat de glazenwasser gaf. Deze rende hard weg toen hij de agenten zag.

Na een korte achtervolging stond de man stil. Hij reageerde niet op vragen die de politie hem stelde en maakte een verwarde indruk.

Na enig verzet is de verdachte in de boeien geslagen en meegenomen naar het bureau. Daar zit hij vast voor verder onderzoek. De glazenwasser heeft aangifte gedaan.

  1. Metamorfose voor Albert Heijn in Aalst

    Metamorfose voor Albert Heijn in Aalst

    AALST - Alles is anders bij de vernieuwde Albert Heijn in Aalst. Er zijn 2 entrees en nieuw is het grote 'versplein' met een uitgebreid groente- en fruitassortiment waar veel biologisch verkrijgbaar is. Ook is er een afdeling waar verschillende soorten vleeswaren vers gegrilld worden, is er een apart ‘plein’ voor de luxere vleessoorten en ook eentje voor de ‘smaakmakers’ als uitjes, knoflook en verse basilicum. Men krijgt er een beetje het idee van een foodmarket. 

poll

De waarde van de Dutch Design Week voor Eindhoven wordt onderschat

De waarde van de Dutch Design Week voor Eindhoven wordt onderschat

  • Eens (56%)
  • Oneens (44%)
1697 stemmen