Volledig scherm
Genderpark vanuit de lucht © Ronald Otter

Gemeente Eindhoven breekt met aannemer Genderpark

EINDHOVEN - Opnieuw loopt de herinrichting van het Genderpark in Gestel vertraging op. Reden: de gemeente heeft gebroken met aannemer J.P. van der Schoot.

Volgens de aannemer heeft hij begin deze week te horen gekregen dat hij van het werk wordt gehaald. "De resterende werkzaamheden worden uitgevoerd door huisaannemers." De aannemer uit Oirschot wil niets kwijt over de reden van de breuk. "Ik wil eerst de financiële afwikkeling van deze zaak afwachten. Ik heb geen zin om nu te gaan zwartepieten."

De gemeente laat desgevraagd weten dat zij heeft gebroken met de aannemer, nadat deze had aangegeven meer tijd nodig te hebben voor voltooiing van de klus. "We zijn momenteel met aannemers in overleg die de werkzaamheden op zeer korte termijn kunnen uitvoeren", zegt een woordvoerder.

Opnieuw zullen de buurtbewoners dus extra geduld moeten hebben voordat zij weer van hun park gebruik kunnen maken. Volgens de woordvoerder worden vanaf januari delen van het park weer opengesteld. "Het totaal zal, indien de weersomstandigheden meewerken, eind maart open zijn."

poll

De ruzie tussen Elly Blanksma en haar buren is een privézaak

De ruzie tussen Elly Blanksma en haar buren is een privézaak

  • Eens (37%)
  • Oneens (63%)
1063 stemmen