Volledig scherm
Roy Hendriksen. © Toin Damen/Pro Shots

Helmond Sport ziet VVV-uit als 'mooie krachtmeting' richting play-offs

HELMOND - Helmond Sport wil de wrange nasmaak van de nederlaag tegen Telstar vrijdagavond in het duel met koploper VVV Venlo wegspoelen. ,,VVV-uit is een zware wedstrijd, maar ook een mooie krachtmeting. Dat soort ploegen kom je ook in de play-offs tegen", zegt trainer Roy Hendriksen.

De trainer heeft de afgelopen dagen de beelden van de 3-4 thuisnederlaag tegen Telstar nog eens rustig nabesproken. Positief was het voetbal dat de ploeg op de mat legde, negatief was het defensieve geschutter na rust. "We zijn verdedigend wijzer geworden. Daar moeten we lering uit trekken."

Justiana keert terug

Hendriksen kan vrijdagavond in Venlo weer beschikken over Gillian Justiana, die terugkeert van een schorsing. Ook Shpend Hasani keert terug in de selectie, nadat hij ziek was. Max de Boom, Maiky Fecunda, Charlton Vicento en Wietse van Lankveld zijn nog geblesseerd.

  1. Twitter gaat los over 'schaamteloze zelfpromotie' Borsato bij RTL Late Night

    Twitter gaat los over 'schaamteloze zelfpromotie' Borsato bij RTL Late Night

    De speciale uitzending van RTL Late Night over het nieuwe album Thuis van Marco Borsato trok gisteravond ruim 1,2 miljoen kijkers, maar op sociale media werd de bij de zanger thuis geregistreerde uitzending wisselende gewaardeerd. Menigeen ergerde zich kapot aan de 'wel heel kleffe', 'mierzoete' en 'te commerciële verkoop-onemanshow'. ,,Mag ik een teiltje voor deze schaamteloze zelfpromotie'', reageerde iemand. Weer anderen vonden de talkshow rond de vocalist juist top. Onder de video een greep uit de vooral negatieve maar ook positieve reacties. 

Live Voetbal

home logo FC TwenteTWE
18:30
sc HeerenveenHEE
away logo
home logo FeyenoordFEY
18:30
VVV-VenloVVV
away logo
home logo NAC BredaNAC
20:45
AjaxAJA
away logo
home logo Willem IIWIL
20:45
Sparta RotterdamSPA
away logo

poll

Kinderen moeten verplicht fruit eten op school

Kinderen moeten verplicht fruit eten op school

  • Eens (58%)
  • Oneens (42%)
1277 stemmen