Volledig scherm
Topman Thijs Manders van TMC. © Kees Martens

Investeerder Manders stapt in Ikons in Eindhoven

EINDHOVEN - Investeerder Thijs Manders stapt in Ikons. Ikons wil marketing- en communicatietalenten detacheren volgens het werkondernemerschapsmodel dat Manders introduceerde bij TMC.

Ikons is onderdeel van SMG Holding in Eindhoven. Directeur Erik van Ginkel van SMG, directeur Stijn Huijbers van Ikons en Manders' investeringsmaatschappij TMI Investments lanceren het initiatief maandag.

Bij TMC wordt van de hoogopgeleide technici die bij het bedrijf in vaste dienst zijn ondernemend gedrag verwacht. Ze delen mee in de winst. Ikons wil het werkondernemerschap in de marketingbranche introduceren.

  1. Metamorfose voor Albert Heijn in Aalst

    Metamorfose voor Albert Heijn in Aalst

    AALST - Alles is anders bij de vernieuwde Albert Heijn in Aalst. Er zijn 2 entrees en nieuw is het grote 'versplein' met een uitgebreid groente- en fruitassortiment waar veel biologisch verkrijgbaar is. Ook is er een afdeling waar verschillende soorten vleeswaren vers gegrilld worden, is er een apart ‘plein’ voor de luxere vleessoorten en ook eentje voor de ‘smaakmakers’ als uitjes, knoflook en verse basilicum. Men krijgt er een beetje het idee van een foodmarket. 

poll

De waarde van de Dutch Design Week voor Eindhoven wordt onderschat

De waarde van de Dutch Design Week voor Eindhoven wordt onderschat

  • Eens (56%)
  • Oneens (44%)
1699 stemmen