Volledig scherm
NSJO.

Jazz en hiphop tijdens lustrumconcert NSJO in Eindhoven

EINDHOVEN - Het Nederlands Studenten Jazz Orkest (NSJO) geeft donderdag 15 december in samenwerking met rapper Pete Philly een concert in het Gaslab. Het dertigkoppige NSJO bestaat vijf jaar.

Behalve Pete Philly, bekend van rapduo Pete Philly & Perquisite, zal drumtalent Yoràn Vroom zich ook als solist laten gelden. De leiding van het muziekgezelschap is in handen van Robbert Scherpenisse.

Voorzitter van NSJO, Saskia de Groot, tempert de verwachtingen allesbehalve: "Het NSJO werd opgericht in tijden van bezuinigingen op studenten en op cultuur. Vijf jaar hield het orkest haar hoofd boven water en dat zullen we nu groots vieren."

Studenten kunnen gratis naar binnen op Den Dolech 2. Niet-studenten betalen 15 euro. Reserveren kan online. Het concert begint om 20.30 uur.

  1. Deelnemers Helen uit Eindhoven en Janneke uit Deurne aan programma We Stoppen: Het voelt alsof ik niet sterk genoeg ben

    Deelnemers Helen uit Eindhoven en Janneke uit Deurne aan programma We Stoppen: Het voelt alsof ik niet sterk genoeg ben

    EINDHOVEN/DEURNE - Oktober nadert, traditioneel de maand waarin veel mensen proberen te stoppen met roken. In het kader van 'Stoptober' start op 1 oktober een speciaal project waarbij vijftig verstokte paffers zich vijf dagen lang met elkaar op laten sluiten in een kazerne in een poging van hun verslaving af te komen. Televisiecamera's van AVROTROS zullen opnamen maken voor het programma 'We Stoppen!', dat van 1 tot en met 5 oktober wordt uitgezonden op zorg.nu/westoppen. De afgelopen tijd zijn de vijftig deelnemers geselecteerd na een oproep onder meer in deze krant. Uit de in totaal honderden reacties zijn ook Janneke Dielissen uit Deurne en Helen Grady uit Eindhoven uitgekozen om mee te doen met 'We stoppen'. 

poll

Ik sta elk jaar in het bijzonder stil bij de bevrijding van Zuidoost-Brabant

Ik sta elk jaar in het bijzonder stil bij de bevrijding van Zuidoost-Brabant

  • Eens (54%)
  • Oneens (46%)
1491 stemmen