Volledig scherm
© Thinkstock

Joep uit Eindhoven valt twintig meter naast skipiste in Tirol en breekt enkel

EINDHOVEN - Eindhovenaar Joep Geevers (23) wordt donderdag voor de tweede keer geopereerd aan verwondingen die hij vorige week opliep bij een val van twintig meter in de Oostenrijkse skisportplaats Fieberbrunn (Tirol).

Tijdens de val verbrijzelde hij vorige week dinsdag een deel van zijn rechter enkel. Volgens de Eindhovenaar, die de master Strategic Management aan de universiteit in Tilburg doet, week hij 'even net te veel' af van een pad op de skipiste

Na het ongeluk bracht Geevers een bezoek aan een dokterspost in Fieberbrunn. ,,Daarna ben ik opgenomen in een ziekenhuis elders in Tirol, waar ik nog steeds ben", zegt hij. Doktoren stabiliseerden zijn enkel met enkele pinnen. Dat werkt echter onvoldoende. ,,Ik houd zwellingen", zegt hij. Daarom moet de Eindhovenaar donderdag een meer ingrijpende operatie ondergaan.

Joep Geevers heeft de laatste tijd veel pech met zijn enkels. Afgelopen zomer blesseerde hij zijn andere, linker enkel dermate dat revalidatie nodig was. Hij was net van zijn blessure genezen, toen het fout ging in Oostenrijk.

Geevers heeft volgende week woensdag een herexamen. ,, Als ik die niet kan maken, dan duurt mijn opleiding een jaar langer", zegt hij. De Eindhovenaar hoopt dat hij dinsdag ontslagen wordt uit het ziekenhuis. ,,Het zou mooi zijn als ik vervolgens met een gipsvlucht op tijd terug in Nederland ben."

Live Voetbal

home logo ADO Den HaagADO
56'
1-0
Sparta RotterdamSPA
away logo
home logo Willem IIWIL
EINDE
1-2
sc HeerenveenHEE
away logo
home logo FeyenoordFEY
EINDE
0-2
NAC BredaNAC
away logo
home logo Heracles AlmeloHER
EINDE
2-1
Roda JC KerkradeRJC
away logo

poll

Megastores maken van Eindhoven een echte winkelstad

Megastores maken van Eindhoven een echte winkelstad

  • Eens (47%)
  • Oneens (53%)
1615 stemmen