Volledig scherm
ANP Kippa

Johan Vlemmix uit Eindhoven weer in race voor Tweede Kamer (video)

EINDHOVEN – Eindhovenaar Johan Vlemmix gaat weer meedoen aan de Tweede Kamerverkiezingen. Dat maakte hij op Twitter bekend. Vlemmix presenteert volgende week het programma van de Partij van de Toekomst (PvdT).

„We willen alle dingen die in Nederland zijn veranderd de afgelopen jaren en die alleen maar ellende hebben opgeleverd terugdraaien”, aldus Vlemmix. Zo wil hij de privatisering van de NS en Post NL ongedaan maken. „Onze partij wil Nederland naar een gezonde toekomst leiden door terug te grijpen op het verleden.”

Het instellen van een minister van feestzaken, een programmapunt waarmee de PvdT bij vorige verkiezingen veel aandacht trok, blijft in het nieuwe programma behouden. Vlemmix mikt op één zetel. „Dit keer komen we zeker in de Kamer”, verwacht hij.

Eindhovenaar Johan Vlemmix gaat voor de vierde keer meedoen aan de Tweede Kamerverkiezingen. Vlemmix presenteert volgende week het programma van de Partij van de Toekomst (PvdT), maar voor EDtv licht hij vast de belangrijkste punten toe.

poll

Roken en alcohol langs de lijn moeten bij alle sportverenigingen verboden worden.

Roken en alcohol langs de lijn moeten bij alle sportverenigingen verboden worden.

  • Eens (67%)
  • Oneens (33%)
1314 stemmen