Volledig scherm
© Thinkstock

Kemphanen wint ook van Tilburg Trappers

EINDHOVEN - De ijshockeyers van Eindhoven Kemphanen hebben zondag een uiterst succesvol weekend afgesloten met een 4-1 overwinning op Tilburg Trappers Toekomstteam: 4-1. Zaterdag wonnen de mannen van coach Willem van de Kraak al met 8-6 van BeNe-Liga-kampioen Herentals.

In Tilburg was het zondag Tom Messie die na 23 minuten de score opende voor de Eindhovenaren. Waar Kemphanen er tegen Herentals lustig op los scoorde, moest het zondag tot de 34 minuut wachten op de 0-2. Die kwam van Nick Verschuren. Twee minuten later maakte Jeroen van den Broek de wedstrijd weer spannend: 2-1.

Maar vlak voor het einde van de wedstrijd gaven de broers Mike en Nick Verschuren Trappers het finale zetje: 4-1.

  1. Metamorfose voor Albert Heijn in Aalst

    Metamorfose voor Albert Heijn in Aalst

    AALST - Alles is anders bij de vernieuwde Albert Heijn in Aalst. Er zijn 2 entrees en nieuw is het grote 'versplein' met een uitgebreid groente- en fruitassortiment waar veel biologisch verkrijgbaar is. Ook is er een afdeling waar verschillende soorten vleeswaren vers gegrilld worden, is er een apart ‘plein’ voor de luxere vleessoorten en ook eentje voor de ‘smaakmakers’ als uitjes, knoflook en verse basilicum. Men krijgt er een beetje het idee van een foodmarket. 

poll

De waarde van de Dutch Design Week voor Eindhoven wordt onderschat

De waarde van de Dutch Design Week voor Eindhoven wordt onderschat

  • Eens (56%)
  • Oneens (44%)
1699 stemmen