Volledig scherm
© RGBStock.com

Kerstbomen inleveren in Eindhoven en Helmond: bekijk de locaties

EINDHOVEN - Veel mensen hebben de kerstballen inmiddels weer op zolder liggen, maar na Driekoningen worden de kerstbomen traditiegetrouw opgeruimd.

EINDHOVEN

Inwoners van Eindhoven kunnen zaterdag 7 januari tussen 10.00 en 15.00 uur kerstbomen inleveren bij één van de 32 standplaatsen in de gemeente. De ingeleverde bomen worden verwerkt tot houtsnippers voor biomassacentrales. Kerstbomen dienen zonder versiering, lichtjes, plastic zak of emmer aangeboden te worden. Het is niet de bedoeling dat de kerstbomen aan de straat worden gezet of bij een ondergrondse container. De bomen worden niet opgehaald.

Inwoners die de 7e niet in de gelegenheid zijn hun kerstboom in te leveren, kunnen later alsnog terecht bij een van de milieustraten in Eindhoven.

Bekijk hieronder de kaart met inzamelpunten in Eindhoven

HELMOND

Inwoners van Helmond kunnen de kerstboom samen met de groene container buitenzetten in de week van maandag 9 januari tot en met vrijdag 13 januari. De boom wordt alleen meegenomen wanneer de boom maximaal 2,5 meter is, er geen versiering of pot meer bij de boom zit en wanneer de kerstboom wordt aangeboden aan de openbare weg.

Bij hoogbouw kunnen de bomen niet bij verzamelvoorzieningen worden aangeboden en in De Veste niet op het binnenterrein.

poll

De ruzie tussen Elly Blanksma en haar buren is een privézaak

De ruzie tussen Elly Blanksma en haar buren is een privézaak

  • Eens (36%)
  • Oneens (64%)
1088 stemmen