Volledig scherm
S.T. Cordell. © Lucas Kemper

'Kerstrave' met S.T. Cordell in nieuwe club Stratumseind

EINDHOVEN - Dance met echte instrumenten? De band S.T. Cordell bewijst dat het kan tijdens een ‘kerstrave’ vrijdag 23 december. S.T. Cordell bestaat uit Woody Veneman, Hermann Blaupunkt, Paul van Hulten, Thom Dubé en Joshua van Iersel. De groep geeft vrijdag een 'laatste concert in Eindhoven', een 'kerstrave' met ook Radar Men from the Moon en dj Fat Jesus.

Bandleider Woody Veneman, bekend van Woody & Paul: ,,Het project ontstond dankzij Muzieklab Brabant. Ik wilde analoge dance gaan maken, dance dus met echte instrumenten. Een onmogelijke missie, want dance is te strak eigenlijk. Ik heb Eindhovense musici om me heen verzameld waarvan ik dacht dat ze het wel konden."

Jullie staan midden in de zaal, het publiek erom heen.
,,We wilden graag een keer het podium opheffen. Het is zo een gezamenlijke viering, het heeft iets tribaals.”

De 'rave' is op een geheime locatie.
,,Vooruit, jullie mogen de plek wel weten: de oude Bongo Beach Club op Stratumseind, vanaf 23 december De Bron. Een echte danceclub met balustrade en alles, precies dat zochten we. We willen heel graag nog een laatste optreden doen in Eindhoven. Het vorige optreden in Area 51 op Strijp-S was uitverkocht. Buiten stonden rijen mensen, zelfs mijn moeder kon er niet in. Die mensen willen we een herkansing geven.”

'Secret Sleigh Rave', 23 december, Stratumseind 34. Met ook Radar Men from the Moon en DJ Fat Jesus. Voor meer info zie de website.

Lees donderdag een uitgebreid interview met Woody Veneman in ons cultuurkatern of in de digitale krant.

Live Voetbal

home logo ChelseaCHE
20:45
AS RomaROM
away logo

poll

De waarde van de Dutch Design Week voor Eindhoven wordt onderschat

De waarde van de Dutch Design Week voor Eindhoven wordt onderschat

  • Eens (56%)
  • Oneens (44%)
1662 stemmen