Volledig scherm
© Thinkstock

Lezing in Eindhoven over andere manier van geloven

EINDHOVEN - Joost Koopmans geeft woensdag 4 januari 2017 een lezing. De oud-rector van de Eindhovense Augustijnenkerk vertelt van 14.00 tot 16.00 uur over 'niet-kerks en toch gelovig'.

Koopmans wil in zijn voordracht de onkerkelijkheid plaatsen in de sociaal-culturele veranderingen van de jaren zestig van de vorige eeuw. Daarmee hoopt hij een andere manier van geloven en kerk-zijn inzichtelijk te maken.

Zijn lezing vindt plaats in de groene zaal van klooster Mariënhage, links gelegen naast de Augustijnenkerk (Tramstraat 37). De entree bedraagt 7 euro.

  1. Metamorfose voor Albert Heijn in Aalst

    Metamorfose voor Albert Heijn in Aalst

    AALST - Alles is anders bij de vernieuwde Albert Heijn in Aalst. Er zijn 2 entrees en nieuw is het grote 'versplein' met een uitgebreid groente- en fruitassortiment waar veel biologisch verkrijgbaar is. Ook is er een afdeling waar verschillende soorten vleeswaren vers gegrilld worden, is er een apart ‘plein’ voor de luxere vleessoorten en ook eentje voor de ‘smaakmakers’ als uitjes, knoflook en verse basilicum. Men krijgt er een beetje het idee van een foodmarket. 

poll

De waarde van de Dutch Design Week voor Eindhoven wordt onderschat

De waarde van de Dutch Design Week voor Eindhoven wordt onderschat

  • Eens (56%)
  • Oneens (44%)
1699 stemmen