Volledig scherm
Tessa en Zé vliegen elkaar in de armen. © Jurriaan Balke/fotomeulenhof

Love is in the air op Eindhoven Airport

EINDHOVEN - All you need is love-achtige taferelen vrijdagmiddag in de drukke aankomsthal van Eindhoven Airport. Tessa van Gerwen (21) uit Veldhoven en Zé Silva Carneiro (27) uit Portugal vlogen elkaar blij verrast in de armen.

Het over de oren verliefde stelletje was één van de twee winnaars van 'Kerstvlucht', een initiatief van Eindhoven Airport, in samenwerking met marketingorganisatie VisitBrabant. Een weekend vol verrassingen staat op het programma, waaronder een bezoek aan de Beekse Bergen, Winterland Breda, hotelovernachtingen en romantische diners. Zeventig koppeltjes hadden zich opgegeven voor het verrassingsweekend.

'Stiekem opgegeven'
Tessa en Zé Silva leerden elkaar begin dit jaar kennen in Portugal, waar Tessa een halfjaar verbleef in het kader van haar studie. "Heel bijzonder, dit. Echt super", zegt de Veldhovense glunderend, kort na de hereniging. Haar vriend had vooraf zijn twijfels: "Hij vond het eerst maar niks, al die camera's. Ik had ons stiekem tóch maar opgegeven, maar niet verwacht dat we ook zouden winnen."

Elk jaar doet Eindhoven Airport 'iets leuks' rond de feestdagen, vertelt Eli Lejeune, medewerker en bedenker van Kerstvlucht. "Vorig jaar hadden we bijvoorbeeld cadeautjes op de lopende band liggen. En nu dus All you need is love in Brabant."

Tijdens de kerstdagen zullen Tessa en Zé elkaar overigens moeten missen: beiden hebben het te druk met hun studies. Tessa: "Dinsdag gaat hij alweer terug. Maar met oud en nieuw is hij weer bij mij!"

Live Voetbal

home logo Willem IIWIL
89'
1-2
sc HeerenveenHEE
away logo
home logo FeyenoordFEY
30'
0-0
NAC BredaNAC
away logo
home logo Heracles AlmeloHER
29'
0-1
Roda JC KerkradeRJC
away logo
home logo ADO Den HaagADO
20:45
Sparta RotterdamSPA
away logo

poll

Megastores maken van Eindhoven een echte winkelstad

Megastores maken van Eindhoven een echte winkelstad

  • Eens (47%)
  • Oneens (53%)
1582 stemmen