Volledig scherm

Maak kans op tickets voor een avond ijshockey

EINDHOVEN - IJshockey leeft in Eindhoven! Met de bekendheid van de Eindhoven Kemphanen, de Eindhovense trots in de Beneliga, kan ijshockeyend Nederland niet om Eindhoven heen.

Het eerste team van de Lummusled Kemphanen speelt in de eredivisie en hun thuisbasis is IJssportcentrum Eindhoven.

Kraker
ED Club mag nu 50 x 4 tickets weggeven voor de kraker in de de Beneliga. Een unieke kans om een avond ijshockey te beleven. De Kemphanen nemen het op zaterdag 7 januari thuis op tegen de kampioen van vorig jaar, Herentals uit België. De Kemphanen staan op dit moment op de tweede plaats. Dat belooft dus een ontzettend spannende pot ijshockey te worden!
De jonge ploeg van de Kemphanen is de verrassing in de hoogste Nederlandse ijshockeyleague. Coaches Willem van de Kraak en Ricardo Mulder hebben een goed team weten samen te stellen met jong talent, ervaring en twee topscorers.

Spektakel
Wie nog nooit bij een ijshockeywedstrijd aanwezig is geweest, zal verrast worden door het spektakel op de ijsvloer. Een ijshockeywedstrijd bestaat uit drie periodes van twintig minuten zuivere speeltijd. Zestig minuten waarin de spelers er alles aan doen om te scoren.
Een avondje Kemphanen staat voor veel spannig, vermaak en vertier. Grijp nu dus deze unieke kans om daar live bij te zijn.

Maak kans op een van de 50 x 4 tickets

- Datum: Zaterdag 7 januari, aanvang 20:15 uur

- Locatie: ijshockey stadion Eindhoven

Schrijf je snel in en wie weet ben jij erbij!

  1. Deelnemers Helen uit Eindhoven en Janneke uit Deurne aan programma We Stoppen: Het voelt alsof ik niet sterk genoeg ben

    Deelnemers Helen uit Eindhoven en Janneke uit Deurne aan programma We Stoppen: Het voelt alsof ik niet sterk genoeg ben

    EINDHOVEN/DEURNE - Oktober nadert, traditioneel de maand waarin veel mensen proberen te stoppen met roken. In het kader van 'Stoptober' start op 1 oktober een speciaal project waarbij vijftig verstokte paffers zich vijf dagen lang met elkaar op laten sluiten in een kazerne in een poging van hun verslaving af te komen. Televisiecamera's van AVROTROS zullen opnamen maken voor het programma 'We Stoppen!', dat van 1 tot en met 5 oktober wordt uitgezonden op zorg.nu/westoppen. De afgelopen tijd zijn de vijftig deelnemers geselecteerd na een oproep onder meer in deze krant. Uit de in totaal honderden reacties zijn ook Janneke Dielissen uit Deurne en Helen Grady uit Eindhoven uitgekozen om mee te doen met 'We stoppen'. 

poll

Ik sta elk jaar in het bijzonder stil bij de bevrijding van Zuidoost-Brabant

Ik sta elk jaar in het bijzonder stil bij de bevrijding van Zuidoost-Brabant

  • Eens (54%)
  • Oneens (46%)
1491 stemmen