Volledig scherm
Mad About Mountains. © Ann-Katrien van de Velde

Mad About Mountains speelt tijdens 'Björns vondsten' in Eindhoven

EINDHOVEN - De Belgische muzikanten van Mad About Mountains zijn op donderdag 5 januari te gast tijdens 'Björns vondsten'.

De maandelijks terugkerende muziekavond in 't Vonderke, Lodewijk Napoleonplein 9, begint om 21.00 uur en is gratis toegankelijk. 'Björns vondsten', een initiatief van het café in samenwerking met muzikant en voormalig PSV-voetballer Björn van der Doelen, heeft als doel een laagdrempelig podium te bieden voor roots muziek. Mad about Mountains stond in het verleden op tal van Nederlandse en Belgische festivals, waaronder Pukkelpop. Meer info is te vinden op de website van 't Vonderke.

  1. Deelnemers Helen uit Eindhoven en Janneke uit Deurne aan programma We Stoppen: Het voelt alsof ik niet sterk genoeg ben

    Deelnemers Helen uit Eindhoven en Janneke uit Deurne aan programma We Stoppen: Het voelt alsof ik niet sterk genoeg ben

    EINDHOVEN/DEURNE - Oktober nadert, traditioneel de maand waarin veel mensen proberen te stoppen met roken. In het kader van 'Stoptober' start op 1 oktober een speciaal project waarbij vijftig verstokte paffers zich vijf dagen lang met elkaar op laten sluiten in een kazerne in een poging van hun verslaving af te komen. Televisiecamera's van AVROTROS zullen opnamen maken voor het programma 'We Stoppen!', dat van 1 tot en met 5 oktober wordt uitgezonden op zorg.nu/westoppen. De afgelopen tijd zijn de vijftig deelnemers geselecteerd na een oproep onder meer in deze krant. Uit de in totaal honderden reacties zijn ook Janneke Dielissen uit Deurne en Helen Grady uit Eindhoven uitgekozen om mee te doen met 'We stoppen'. 

poll

Ik sta elk jaar in het bijzonder stil bij de bevrijding van Zuidoost-Brabant

Ik sta elk jaar in het bijzonder stil bij de bevrijding van Zuidoost-Brabant

  • Eens (54%)
  • Oneens (46%)
1491 stemmen