Volledig scherm
ANP

Matig PSV is klaar in Europa na 0-0 tegen Rostov (video)

EINDHOVEN - Het is PSV niet gelukt om de laatste Champions League-wedstrijd tegen Rostov te winnen. Door de 0-0 in het Philips Stadion overwintert de ploeg van Phillip Cocu niet in de Europa League.

PSV en Rostov maakten er geen spektakel van in Eindhoven. De Russen hoefden niet en PSV wist maar heel weinig af te dwingen voor eigen publiek. Cocu had in zijn basisploeg plaats gemaakt voor Bergwijn naast Luuk de Jong. De meer behoudende 5-3-2-tactiek bracht PSV geen kansen in de eerste helft.

Na rust ging de rem er wat meer af. PSV zocht naar openingen tegen Rostov, maar dat viel geenszins mee. Cocu bracht later in de tweede helft nog Siem de Jong, Pereiro en Narsingh, waarna de druk toenam op het doel van Rostov. Siem de Jong had de grootste mogelijkheid in de slotfase, maar vond doelman Dzhanaev op zijn pad.

PSV is met twee punten uit zes wedstrijden klaar in Europa. Door de vroege uitschakeling in het KNVB-bekertoernooi strijdt het elftal van Cocu dit seizoen alleen nog om de landstitel.

PSV is klaar in Europa. EDtv peilde de meningen na afloop van de wedstrijd tegen FK Rostov en sprak onder meer oud-voorzitter Harry van Raaij en de burgemeester van Eindhoven.

Live Voetbal

home logo ChelseaCHE
20:45
AS RomaROM
away logo

poll

De waarde van de Dutch Design Week voor Eindhoven wordt onderschat

De waarde van de Dutch Design Week voor Eindhoven wordt onderschat

  • Eens (56%)
  • Oneens (44%)
1662 stemmen