Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

Melzer stunt tegen Federer

MONTE CARLO - De Oostenrijkse tennisser Jürgen Melzer heeft vrijdag bij het toernooi uit de Masters Series in Monte Carlo voor een verrassing gezorgd. De bedwinger van Robin Haase in de tweede ronde versloeg in de kwartfinales de als tweede geplaatste Zwitser Roger Federer met twee keer 6-4.

 1. VS willen Noord-Korea strengere sancties opleggen na rakettesten
  UPDATE

  VS willen Noord-Ko­rea strengere sancties opleggen na rakettes­ten

  De Verenigde Staten willen Noord-Korea strengere sancties opleggen in reactie op de drie rakettesten van het land op woensdag. De Amerikanen brengen een resolutie daartoe in de VN-Veiligheidsraad in stemming, zegt een Amerikaanse regeringsfunctionaris. De stemming vindt donderdag plaats, bevestigt de VN. De kans bestaat dat China en Rusland hun veto uitspreken tegen extra sancties voor het verarmde communistische land.
 2. Nieuwsoverzicht | Bestuurder onwel en overleden op afrit snelweg - Aanhouding voor drugsdumping met enorme natuurschade
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Tbs dreigt voor verdachte verkrach­ting 6-jarig meisje - Aanhouding voor drugsdum­ping met enorme natuurscha­de

  Een 65-jarige bestuurder uit Eindhoven werd woensdagochtend onwel achter het stuur, botste tegen een boom en overleed op de A67 bij Eersel. Daarnaast was het met ruim 1000 kilometer file woensdag de drukste avondspits van het jaar. Verder heeft PSV een trucje bedacht om Cody Gakpo langer in Eindhoven te houden. En de tijd van negatieve rentes lijkt voorbij. Wat betekent dat voor ons spaargeld? Dat en meer in het nieuwsoverzicht van woensdag.