Volledig scherm
Nieky Holzken © Jurriaan Balke

Nieky Holzken bokst op Ben Bril Memorial in Carré

HELMOND/AMSTERDAM - De organisatie van de Ben Bril Memorial heeft zich verzekerd van het jawoord van Nieky Holzken, die op 17 oktober een partij zal boksen in Carré. De organisatie van het boksgala onderhandelt nog met de vermoedelijke tegenstander van Holzken: de Hongaar Balasz Kelemen.

Holzken en zijn coach Sjef Weber hebben volgens organisator Hans de Bruijn vanochtend, vlak voordat zij in het vliegtuig naar China stapten, hun jawoord gegeven. "De contracten worden in augustus ondertekend", verwacht De Bruijn, die al maanden in onderhandeling was met de Helmonder. In het verleden deed Holzken ook al eens mee aan het boksgala, dat in oktober zijn 10-jarig jubileum viert.

De organisatie van het boksgala onderhandelt nog met de Hongaar Kelemen, die heeft toegezegd dat hij tegen Holzken wil boksen. Toch is het nog niet honderd procent zeker dat Kelemen de tegenstander wordt: de organisatie onderhandelt nog met de Hongaar over de gage. "De verwachting is dat we daar in de komende tijd wel uit zullen komen", zegt organisator De Bruijn.

Badr Hari
De bokspartij van Holzken in Carré geldt mogelijk als voorbereiding op het gevecht van de Helmondse kickbokser tegen Murthel Groenhart. Op 3 december verdedigt Holzken zijn Glory-wereldtitel tijdens een kickboksgala in Oberhausen, waar ook Badr Hari tegen Rico Verhoeven zal vechten.

poll

PSV gaat het niet volhouden, Ajax wordt landskampioen

PSV gaat het niet volhouden, Ajax wordt landskampioen

  • Eens (40%)
  • Oneens (60%)
1769 stemmen