Volledig scherm
© Bert Jansen

Politie Eindhoven zoekt ruziemaker met vuurwapen aan de Sterkenburg

EINDHOVEN - De Eindhovense politie is op zoek naar een man die zaterdag rond de middag verhaal kwam halen bij flatbewoners van appartementengebouw Genderhof aan de Sterkenburg. De man had een vuurwapen bij zich.


In de nacht van vrijdag op zaterdag vond er een vechtpartij plaats in Genderhof. Andere bewoners hadden daar last van en belden de politie. Een van de ruziemakers ging zaterdagmiddag daarop naar de klagers. Hij had een vuurwapen bij zich. De politie werd gebeld. Die reed met maar liefst zeven politiewagens naar het adres aan de Sterkenburg. De ruziemaker was toen al verdwenen. Genderhof is jarenlang een verzorgingshuis geweest.

  1. Deelnemers Helen uit Eindhoven en Janneke uit Deurne aan programma We Stoppen: Het voelt alsof ik niet sterk genoeg ben

    Deelnemers Helen uit Eindhoven en Janneke uit Deurne aan programma We Stoppen: Het voelt alsof ik niet sterk genoeg ben

    EINDHOVEN/DEURNE - Oktober nadert, traditioneel de maand waarin veel mensen proberen te stoppen met roken. In het kader van 'Stoptober' start op 1 oktober een speciaal project waarbij vijftig verstokte paffers zich vijf dagen lang met elkaar op laten sluiten in een kazerne in een poging van hun verslaving af te komen. Televisiecamera's van AVROTROS zullen opnamen maken voor het programma 'We Stoppen!', dat van 1 tot en met 5 oktober wordt uitgezonden op zorg.nu/westoppen. De afgelopen tijd zijn de vijftig deelnemers geselecteerd na een oproep onder meer in deze krant. Uit de in totaal honderden reacties zijn ook Janneke Dielissen uit Deurne en Helen Grady uit Eindhoven uitgekozen om mee te doen met 'We stoppen'. 

poll

Ik sta elk jaar in het bijzonder stil bij de bevrijding van Zuidoost-Brabant

Ik sta elk jaar in het bijzonder stil bij de bevrijding van Zuidoost-Brabant

  • Eens (54%)
  • Oneens (46%)
1490 stemmen