Volledig scherm
© Thinkstock

Samsung huist op De Run in Veldhoven

VELDHOVEN - Het gebouw van Retera Interieurwerken op De Run is uitgerust met reclame-uitingen van Samsung.

Zit de Zuid-Koreaanse elektronicagigant op het bedrijventerrein in Veldhoven? Een van 's werelds eerste businesscenters van Samsung huist in het pand. Aanvankelijk was de Koreaanse gigant huiverig om de bedrijfsnaam ter beschikking te stellen aan derden. Bas Somers, Frank van Hooff en Mark van Deurzen zijn daar 5 jaar geleden toch in geslaagd. Sindsdien is het drietal eigenaar van het Samsung Business Center in Veldhoven. Na hun start zijn er vergelijkbare centers opgezet in Den Haag, Utrecht, Rotterdam en Amsterdam.

In de showroom op De Run zijn de producten van Samsung uitgestald in een woon- of hotelkamer, winkel, kantoor en bestuurskamer: smartphones, tablets, videoschermen en -wanden en printers. Klanten zijn uitsluitend bedrijven.

"Doorgaans komen we binnen als leverancier van smartphones of schermen", vertelt Mark van Deurzen (36) uit Nuenen. "Dan vernemen we vanzelf wanneer het contract voor de printers afloopt, waardoor we dat door de korte lijnen kunnen overnemen."

Het portfolio van Samsung in Veldhoven behelst drie takken. Mobiele apparatuur (smartphones en tablets) voor werkprocessen, draadloze netwerken en het beschermen van bedrijfsinformatie. Daarnaast digitale videoschermen voor vergaderen op afstand, digitale consulten, op scholen en stations, aanraakschermen voor in winkels en schermen voor in abri's of voor het genereren van data in winkels over looppatronen. De derde tak zijn de multifunctionele printers die ook facturen en documenten opslaan, allemaal digitaal.

Lees dinsdag meer in het ED, of via de e-paper

poll

Ik sta elk jaar in het bijzonder stil bij de bevrijding van Zuidoost-Brabant

Ik sta elk jaar in het bijzonder stil bij de bevrijding van Zuidoost-Brabant

  • Eens (55%)
  • Oneens (45%)
1267 stemmen