Volledig scherm
Sjoerd van Beers.

Sjoerd van Beers verlaat UNA voor KFC Lille

VELDHOVEN - Sjoerd van Beers (21) is vertrokken bij UNA en gaat KFC Lille voetballen. De uit Middelbeers afkomstige speler tekende voor een jaar bij de Belgische club.


Van Beers kwam vorige zomer van RKC Waalwijk naar UNA. Met de Veldhovense club promoveerde hij van de Topklasse naar de Tweede Divisie. Van Beers werd bij UNA ingezet als middenvelder en verdediger.

De voormalig jeugdinternational begon zijn voetbalcarrière bij Beerse Boys. In 2004 belandde Van Beers bij Willem II in de opleiding, die in 2009 samenging met de jeugdafdeling van RKC. Hij werd geselecteerd voor het Nederlandse elftal onder 15, 16, 17 en 18. In 2013 maakte Van Beers de overstap naar Jong RKC. Hij stroomde het jaar erop door naar de selectie van het eerste elftal en maakte op 12 december 2014 als invaller zijn profdebuut in de thuiswedstrijd tegen Helmond Sport.

KFC Lille trok eerder middenvelder Ruud van den Dungen van Witgoor Sport aan, maar die zag onlangs af van de transfer en besloot terug te keren naar zijn oude club De Valk.

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

poll

Bravoflex-busjes zijn een goed alternatief voor vaste buslijnen

Bravoflex-busjes zijn een goed alternatief voor vaste buslijnen

  • Eens (54%)
  • Oneens (46%)
903 stemmen