Volledig scherm
De Snelkookpan op Strijp-S

Snelkookpan Strijp-S gratis beschikbaar voor talentvolle ontwerpers

EINDHOVEN - De 'Snelkookpan' op Strijp-S komt vijf maanden gratis beschikbaar voor ontwerpers. Eigenaar Van Eijk & Van der Lubbe biedt de werkruimte tussen het Veemgebouw en skatehal AreaFiftyOne aan, aan startende, talentvolle ontwerpers.

Om in aanmerking te komen voor vijf maanden gratis huur van het gebouwtje dienen belangstellenden voor zondag 11 december een motivatie met cv/portfolio te sturen naar Van Eijk & Van der Lubbe. Meer info: www.vevdl.com /nl/info/snelkookpan.

  1. Deelnemers Helen uit Eindhoven en Janneke uit Deurne aan programma We Stoppen: Het voelt alsof ik niet sterk genoeg ben

    Deelnemers Helen uit Eindhoven en Janneke uit Deurne aan programma We Stoppen: Het voelt alsof ik niet sterk genoeg ben

    EINDHOVEN/DEURNE - Oktober nadert, traditioneel de maand waarin veel mensen proberen te stoppen met roken. In het kader van 'Stoptober' start op 1 oktober een speciaal project waarbij vijftig verstokte paffers zich vijf dagen lang met elkaar op laten sluiten in een kazerne in een poging van hun verslaving af te komen. Televisiecamera's van AVROTROS zullen opnamen maken voor het programma 'We Stoppen!', dat van 1 tot en met 5 oktober wordt uitgezonden op zorg.nu/westoppen. De afgelopen tijd zijn de vijftig deelnemers geselecteerd na een oproep onder meer in deze krant. Uit de in totaal honderden reacties zijn ook Janneke Dielissen uit Deurne en Helen Grady uit Eindhoven uitgekozen om mee te doen met 'We stoppen'. 

poll

Ik sta elk jaar in het bijzonder stil bij de bevrijding van Zuidoost-Brabant

Ik sta elk jaar in het bijzonder stil bij de bevrijding van Zuidoost-Brabant

  • Eens (54%)
  • Oneens (46%)
1491 stemmen