Volledig scherm
© Bert Jansen

Spontane actie 112-fotografen levert 360 euro op voor Doorzetters

EINDHOVEN - Een spontane inzamelingsactie onder fotografen van 112-nieuws, heeft zaterdag 360 euro opgeleverd voor gehandicaptenvereniging de Doorzetters. De cheque werd tijdens een van de activiteiten van de groep overhandigd.

De Doorzetters organiseren allerlei activiteiten voor gehandicapten, zoals paardrijden en zwemmen. Bij dat laatste overhandigde fotograaf Harrie Grijseels de cheque aan leden van de vereniging. Aan de actie deden elf fotografen uit Eindhoven, Helmond, Deurne, Valkenswaard, Geldrop en Budel mee. De 112-jagers besloten geld in te zamelen, omdat de vereniging door bezuinigingen steeds minder geld te besteden heeft om faciliteiten af te huren voor de activiteiten.

  1. Deelnemers Helen uit Eindhoven en Janneke uit Deurne aan programma We Stoppen: Het voelt alsof ik niet sterk genoeg ben

    Deelnemers Helen uit Eindhoven en Janneke uit Deurne aan programma We Stoppen: Het voelt alsof ik niet sterk genoeg ben

    EINDHOVEN/DEURNE - Oktober nadert, traditioneel de maand waarin veel mensen proberen te stoppen met roken. In het kader van 'Stoptober' start op 1 oktober een speciaal project waarbij vijftig verstokte paffers zich vijf dagen lang met elkaar op laten sluiten in een kazerne in een poging van hun verslaving af te komen. Televisiecamera's van AVROTROS zullen opnamen maken voor het programma 'We Stoppen!', dat van 1 tot en met 5 oktober wordt uitgezonden op zorg.nu/westoppen. De afgelopen tijd zijn de vijftig deelnemers geselecteerd na een oproep onder meer in deze krant. Uit de in totaal honderden reacties zijn ook Janneke Dielissen uit Deurne en Helen Grady uit Eindhoven uitgekozen om mee te doen met 'We stoppen'. 

poll

Ik sta elk jaar in het bijzonder stil bij de bevrijding van Zuidoost-Brabant

Ik sta elk jaar in het bijzonder stil bij de bevrijding van Zuidoost-Brabant

  • Eens (54%)
  • Oneens (46%)
1491 stemmen