Volledig scherm

UITVERKOCHT Exclusief kijkje achter de schermen bij Kempen Airport

Altijd al eens achter de schermen bij een luchthaven willen kijken? ED Club maakt dat nu mogelijk met een exclusief arrangement op Kempen Airport. Bewonder privéjets en luister naar ervaren piloten.


Bestel je ticket

De hangars op Kempen Airport staan vol met privévliegtuigen. Normaal blijven de deuren van deze hangars gesloten voor bezoekers. Maar ED Club biedt u nu de mogelijkheid om een uniek kijkje achter de schermen van Kempen Airport in Budel te nemen. U wordt over de luchthaven rondgeleid door piloten die uitgebreide uitleg geven over het reilen en zeilen op de luchthaven.

Het kleine vliegveld is nog niet zo oud. In 1970 werd Kempen Airport officieel geopend onder de naam Luchtvaartterrein Budel. Oprichter en eigenaar van het vliegveld is de heer W.M. Fransen. Kort na de opening is ook vliegschool De Kempen opgericht. Bij de vliegschool leer je onder leiding van een instructeur een motorvliegtuig te besturen.

Zakenluchtvaart
Een andere belangrijke tak is de zakenluchtvaart. Dagelijks vertrekken er vanaf Kempen Airport zakenvluchten. Deze vluchten bestrijken geheel Europa en worden uitgevoerd met moderne één- en tweemotorige vliegtuigen. Het grote voordeel van moderne zakenjets en turboprops is dat er geland kan worden dichtbij de uiteindelijke zakelijke bestemming. Op deze manier wordt de reistijd beperkt. Men hoeft geen rekening meer te houden met lange wachttijden op vliegvelden en heeft geen last meer van grote vertragingen.

Door een toename van deze zakelijke vluchten werd Kempen Airport in 1991 uitgebreid. Er werd een verharde start- en landingsbaan met een lengte van 930 meter aangelegd. Inmiddels beschikt Kempen Airport over een start- en landingsbaan met een lengte van 1199 meter en een breedte van 23 meter.

Kempen Airport is ideaal gelegen op Airpark Brabant, een bedrijvenpark voor bedrijven met de behoefte binnen enkele uren door geheel Europa te kunnen verplaatsen. De locatie van Airpark Brabant en het concept ervan zijn uniek. Steeds meer bedrijven met een eigen bedrijfsvliegtuig vestigen zich op Airpark Brabant.

Wilt u nog meer weten over Kempen Airport en de privéjets met eigen ogen zien? Maak dan gebruik van het speciale arrangement van ED Club.

Datum: donderdag 24 & vrijdag 25 november.

11:00 uur: Start met koffie & gebak in de Coockpit
11:20 uur: Uitgebreide uitleg over Kempen Airport en exclusieve rondleiding over de luchthaven (onder begeleiding van piloten) en neem een kijkje in een van de talloze hangars vol privévliegtuigen.

12:45 uur: Geniet van een heerlijke lunch in de Coockpit.

14:00 uur: Einde programma en uiteraard gaat u naar huis met een leuke give-away.

Live Voetbal

home logo FeyenoordFEY
83'
1-2
Shakhtar DonetskSHA
away logo
home logo Manchester CityMCI
82'
2-1
NapoliNAP
away logo

poll

De waarde van de Dutch Design Week voor Eindhoven wordt onderschat

De waarde van de Dutch Design Week voor Eindhoven wordt onderschat

  • Eens (57%)
  • Oneens (43%)
1321 stemmen