Volledig scherm

UITVERKOCHT Geniet met het hele gezin van een sfeervol Kerstwintercircus

Het jaarlijkse Kerstwintercircus in het Parktheater in Eindhoven is inmiddels wel een traditie te noemen. Dit jaar wordt de grote zaal voor de 46e keer omgetoverd tot een sfeervolle circuspiste. Waar jongleurs, trapezeartiesten, clowns en evenwichtskunstenaars laten zien wat ze kunnen.

Hét familie-uitje tijdens de Kerstvakantie. Met gezelligheid, spannende circusacts en leuke extra’s voor de kinderen.

Met ED Club kunt u nu voordelig naar het Kerstwintercircus. Er is een speciaal arrangement samengesteld voor dinsdag 27 december. U wordt om 12.00 uur verwacht. Dan begint de voorstelling.
In de pauze staat er popcorn en ranja klaar voor de kinderen. U kunt genieten van een kop koffie of thee.
Na afloop is het mogelijk om de circushelden te ontmoeten en ze vragen te stellen tijdens een exclusieve meet & greet. De kinderen kunnen meedoen aan een kleurwedstrijd en leuke prijzen winnen. Dit alles voor maar 17,95 euro per persoon. De circusvoorstelling wordt begeleid door een groot live-orkest. Dat zorgt voor nog meer sfeer. Ook Arjan Smit zal dit jaar weer optreden als spreekstalmeester. Hij is bekend van Sesamstraat waar hij sinds 2008 een rol in speelt. Niet alleen tijdens de circusvoorstelling komt u in kerststemming. Ook voor en na de voorstelling valt er genoeg te zien. Kerstversiering maakt het Parktheater nog sfeervoller.

Bestel je ticket

Exclusieve ED Club wintercircus event

Dinsdag 27-12 om 12:00 uur Popcorn & ranja voor de kids in de pauze Koffie & thee voor de volwassenen in de pauze Mogelijk Meet & Greet Kleurwedstrijd met leuke prijzen Exclusieve prijs: € 17,95 per persoon (incl. servicekosten)

poll

Eindhoven heeft recht op 170 miljoen van de overheid voor Brainport

Eindhoven heeft recht op 170 miljoen van de overheid voor Brainport

  • Eens (80%)
  • Oneens (20%)
2305 stemmen