Volledig scherm

UITVERKOCHT Market Garden regiotour

Wie heeft er niet veel gehoord of gelezen over Operatie Market Garden? 72 Jaar geleden werd met het bloed van jonge soldaten geschiedenis geschreven. De driehoek Veghel, Son en Sint-Oedenrode speelde een cruciale rol in de barre strijd voor de vrijheid. Hevige gevechten rond Son, Best, Sint-Oedenrode en Veghel maakten dat de geallieerde troepen niet in staat waren door te stoten naar Arnhem.

Arrangement
Als gevolg van de grote belangstelling in 2014 en 2015 biedt ED wederom deze boeiende busexcursie door de regio. Gidsen nemen u een dag lang mee naar de plekken in de regio waar het zich allemaal heeft afgespeeld. U luistert naar de persoonlijke verhalen van de soldaten, maakt kennis met de tactieken en strategieën. U bezoekt onder andere de Baileybrug in Son, het Robert Cole en Joe Mann monument in Best, Kasteel Henkeshage in Sint-Oedenrode, landingszone de Vlagheide, de Eerdse molen en de markt in Veghel.

Tarief, datum en locatie
Tarief: € 59
Datum: zondag 4 september van 8.30-16.45.

Vertrekpunt:

De Apotheek, (CHV Noordkade Veghel)
Verlengde Noordkade 10-12
5462 EH Veghel.

Inclusief een inleidende lezing, uitgebreide lunch, vervoer in een luxe touringcar en koffie met een lekkernij bij ontvangst.

Vragen
Heeft u vragen? Bel de Klantenservice, 088 - 013 99 40 of mail naar ED Club

poll

Roken in het Philips Stadion moet kunnen

Roken in het Philips Stadion moet kunnen

  • Eens (37%)
  • Oneens (63%)
3797 stemmen