Volledig scherm
De Watermolen van Opwetten in Nuenen.

UITVERKOCHT Proef het herfstmenu bij De Watermolen van Opwetten

Een speciaal uitgekozen restaurant serveert een maand lang voor abonnees van het Eindhovens Dagblad een bijzonder diner tegen een speciale prijs. Deze maand heeft ED Club voor De Watermolen van Opwetten in Nuenen gekozen.

Bestel je ticket

Lekker eten voor een betaalbare prijs: ED Club biedt lezers van het Eindhovens Dagblad nu de unieke kans om tegen een speciale prijs heerlijk te dineren bij een met zorg uitgekozen restaurant.

Voor november heeft ED Club gekozen voor een bijzonder restaurant: De Watermolen van Opwetten in Nuenen. Aan de oevers van de Kleine Dommel, op het randje van Nuenen en Eindhoven, vind je De Watermolen van Opwetten. Een veelzijdige horecagelegenheid op een schilderachtige en nostalgische plek. Brabantse gastvrijheid en gezelligheid krijgen hier in een familiaire sfeer pas echt betekenis.

ED Club herfstmenu: Slechts € 44.95 voor 2 personen, incl. glaasje prosecco

Voorgerecht: U begint het diner met Belgisch trots. Een combinatie van een garnalenbitterbal, rilette van huisgerookte zalm en een bisque van schaaldieren. Hoofdgerecht: Als hoofdgerecht wordt hertenbiefstuk voor u klaargemaakt. Samen met spruitjesstamppot en jus, verrijkt met morielje-stoofpeer. Nagerecht: Het nagerecht is om te smullen: Moulleux aux chocolat. Een chocoladetaartje met een lopende vulling.

Restaurant de Watermolen van Opwetten
Opwettenseweg 203, Nuenen

Voorwaarden ED Club Herfstmenu:

Tickets koopt u via ed.nl/club Reserveringen kunt u telefonisch doorgeven bij De Watermolen van Opwetten zelf Reservering: 040 263 6320 + op basis van beschikbaarheid U dient altijd minimaal 24 uur vooraf te reserveren. Wij raden aan om vooral voor reserveringen op de drukkere dagen minimaal 48 uur van te voren contact op te nemen met het restaurant U dient te reserveren in de maand novemeber. Het maandmenu is alleen geldig in deze maand en vervalt daarna. Na 30 november kunt u geen aanspraak meer maken op het maandmenu Als u niet vooraf telefonisch heeft gereserveerd, kunt u geen aanspraak op een tafel maken

* Overige drankjes en gerechten die geen onderdeel zijn van het maandmenu zijn voor eigen kosten

poll

Eindhoven moet de afsluiting van de Vestdijk terugdraaien

Eindhoven moet de afsluiting van de Vestdijk terugdraaien

  • Eens (79%)
  • Oneens (21%)
4464 stemmen

poll

Eindhoven moet de afsluiting van de Vestdijk terugdraaien

Eindhoven moet de afsluiting van de Vestdijk terugdraaien

  • Eens (79%)
  • Oneens (21%)
4464 stemmen