Volledig scherm
De prachtige 'Oude Dirk' van Rederij Wolthuis.

UITVERKOCHT Vaar mee met de ED Poëzieboot

ED Club presenteert in samenwerking met Uitgeverij Heimdall uit Waalre voor de tweede keer de ED Poëzieboot.Na de succesvolle eerste Poëzieboot in mei, bieden we wederom een sprankelend programma voor de liefhebbers van mooie, hedendaagse poëzie.

Deze spannende boottocht rond ’s-Hertogenbosch vol Eindhovense poëzie biedt een aaneenschakeling van dichters die tijdens een prachtige rondvaart voordragen uit eigen werk en honderduit vertellen over hun passie. We varen met de prachtige ‘Oude Dirk’ van Rederij Wolthuis.

Op het programma staan onder meer een doorlopend poëziefestival, de presentatie van de nieuwe dichtbundel van Hans F. Marijnissen uit Eindhoven en sfeervolle muziek van de in Eindhoven wonende pianovirtuoos Patrick Gnebner. Tijdens het poëziefestival dragen naast Hans F. Marijnissen ook Camiel Aarts, Nanna Dillen, Ruud van Neerven, Willem Adelaar, Rick van der Made, Mattie Goedegebuur, Petra M. Heerewaaijer en Kees van Meel op.

Bij het betreden van de ‘Oude Dirk’ ontvangt u onder meer een consumptiebon voor een kopje thee of koffie, een consumptiebon voor een glaasje wijn én een speciale dichtbundel. Het is een prachtige avond voor liefhebbers van poëzie, cultuur en ons Brabants cultureel erfgoed.

Unieke Poëzie-vaart

Prijs: € 22,25 Vrijdag 23 september, we gaan om 19:30 uur aan boord Vertrek: Vanaf de steiger aan de Sint-Janssingel in 's-Hertogenbosch Inclusief 1 kopje koffie/thee per persoon Inclusief 1 glaasje wijn per persoon Speciale dichtbundel

Let op: het schip heeft geen mogelijkheid voor elektrische rolstoelen.

poll

Megastores maken van Eindhoven een echte winkelstad

Megastores maken van Eindhoven een echte winkelstad

  • Eens (47%)
  • Oneens (53%)
2020 stemmen