Volledig scherm

UITVERKOCHT Voorproefje Dutch Design Week - Exclusieve openstelling van Abbemuseum voor ED Club

Twee weken voordat de Dutch Design Week in Eindhoven van start gaat, kunnen lezers van het ED de tentoonstelling ‘Broken White’ in het Van Abbemuseum alvast bekijken. Een expositie van net afgestudeerde studenten van Design Academy Eindhoven.

Bestel je ticket

Lezers van het ED hebben een streepje voor. Twee weken voordat de Dutch Design Week begint, krijgen zij alvast een exclusief voorproefje van een aantal highlights rond de tentoonstelling ‘Broken White’. Het Eindhovens Dagblad en Van Abbemuseum in Eindhoven hebben hiervoor een bijzondere avond ontwikkeld om alvast in de stemming te komen. Op zondag 9 oktober van 17.00 tot 20.00 uur en op maandag 10 oktober van 19.00 tot 22.00 uur is museum speciaal geopend voor ED Club-leden.

U wordt ontvangen met een welkomstdrankje. leden van de directie van het Van Abbemuseum verzorgen het voorwoord. Daarna vertelt Raffaela Vandermühlen, hoofd PR van de Dutch Design Week, iets over de editie van dit jaar. De curator geeft een inleiding over Broken White. Daarna kunt u op uw eigen gemak de tentoonstelling bekijken. Deze expositie is een samenwerking tussen Design Academy Eindhoven en het Van Abbemuseum. Net afgestudeerde studenten van Design Academy laten hun werk zien. Op veel plekken zijn de designers zelf aanwezig en kunt u met ze in gesprek over hun ontwerp. Ook worden er kleine workshops gegeven waarin de designers u meenemen naar hun wereld van vormgeven.

Na afloop van de expositie is er een sfeervolle muzikale borrel in museumcafé Karel I met kleine hapjes waarvoor u van harte uitgenodigd bent.

Algemene informatie:

Zondag 9 oktober van & maandag 10 oktober Kaarten slechts € 9.95 per stuk

Programma voorproefje Dutch Design Week:

Ontvangst met welkomstdrankje Welkomstwoordje Van Abbemuseum directie: Anastasia van Gennip en Charles Esche Voorproefje Dutch Design Week door Raffaella Vandermuhlen Toelichting "Broken White" door de curator Op eigen gemak tentoonstelling bekijken (er zijn verschillende designers aanwezig die u te woord staan en workshops geven) Afsluiting met hapje en drankje in het Museumcafé met sfeervolle live muziek

poll

Eindhoven moet de afsluiting van de Vestdijk terugdraaien

Eindhoven moet de afsluiting van de Vestdijk terugdraaien

  • Eens (79%)
  • Oneens (21%)
3874 stemmen

poll

Eindhoven moet de afsluiting van de Vestdijk terugdraaien

Eindhoven moet de afsluiting van de Vestdijk terugdraaien

  • Eens (79%)
  • Oneens (21%)
3874 stemmen