Volledig scherm
Mark Janssen. © Jurriaan Balke

UNA versterkt zich met spits Mark Janssen

VELDHOVEN - Spits Mark Janssen (22) komt volgend seizoen voor UNA uit. De Eindhovense oud-prof van RKC en Helmond Sport traint al enige tijd mee bij de topklasser uit Veldhoven, nadat hij in oktober stopte bij JVC Cuijk.

Janssen begon zijn carrière bij Brabantia en werd daar op zijn twaalfde weggeplukt door Willem II. Nadat de jeugdopleiding van de Tilburgse club werd samengevoegd met die van RKC, speelde Janssen nog twee jaar in de A1. Vervolgens koos hij voor RKC en maakte daar op 18 januari 2011 zijn debuut in het eerste. In de wedstrijd om de kwartfinale van de KNVB-beker maakte Janssen destijds twee doelpunten en kreeg hij een rode kaart.

Vorig seizoen kwam Janssen op huurbasis uit voor Helmond Sport en maakte daar zeven goals in twintig competitieduels.Vervolgens lijfde JVC Cuijk Janssen in, maar hij kwam daar in de competitie slechts vier keer in actie. De aanvaller haakte af bij de topklasser, nadat hij een scheurtje in zijn achillespees opliep en daardoor tot de winterstop uitgeschakeld was.

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

poll

Dertig dagen zonder alcohol: geen probleem

Dertig dagen zonder alcohol: geen probleem

  • Eens (82%)
  • Oneens (18%)
2376 stemmen