Volledig scherm
© Bert Jansen

Vaten met drugsafval gevonden bij Achterbeekseweg in Eindhoven (kaart en video)

EINDHOVEN - Aan de Achterbeekseweg in stadsdeel Stratum in Eindhoven is dinsdagavond rond 19.30 uur een aantal vaten met drugsafval aangetroffen.

Het gaat om 2 grote en 8 kleine vaten. De brandweer is ter plaatse. Een gespecialiseerd bedrijf zal de vaten verwijderen.

Volledig scherm
© Bert Jansen
Aan de Achterbeekseweg in Eindhoven is dinsdagavond een aantal vaten met drugsafval aangetroffen.
  1. Deelnemers Helen uit Eindhoven en Janneke uit Deurne aan programma We Stoppen: Het voelt alsof ik niet sterk genoeg ben

    Deelnemers Helen uit Eindhoven en Janneke uit Deurne aan programma We Stoppen: Het voelt alsof ik niet sterk genoeg ben

    EINDHOVEN/DEURNE - Oktober nadert, traditioneel de maand waarin veel mensen proberen te stoppen met roken. In het kader van 'Stoptober' start op 1 oktober een speciaal project waarbij vijftig verstokte paffers zich vijf dagen lang met elkaar op laten sluiten in een kazerne in een poging van hun verslaving af te komen. Televisiecamera's van AVROTROS zullen opnamen maken voor het programma 'We Stoppen!', dat van 1 tot en met 5 oktober wordt uitgezonden op zorg.nu/westoppen. De afgelopen tijd zijn de vijftig deelnemers geselecteerd na een oproep onder meer in deze krant. Uit de in totaal honderden reacties zijn ook Janneke Dielissen uit Deurne en Helen Grady uit Eindhoven uitgekozen om mee te doen met 'We stoppen'. 

poll

Ik sta elk jaar in het bijzonder stil bij de bevrijding van Zuidoost-Brabant

Ik sta elk jaar in het bijzonder stil bij de bevrijding van Zuidoost-Brabant

  • Eens (54%)
  • Oneens (46%)
1491 stemmen