Volledig scherm
© Bert Jansen

Vrouw (78) overleden in ziekenhuis na ongeval op Montgomerylaan in Eindhoven (video)

EINDHOVEN - De fietsster die zaterdag zwaargewond raakte bij een aanrijding op de kruising tussen de Montgomerylaan en de Byrdstraat in Eindhoven is in het ziekenhuis aan haar verwondingen overleden.

De 78-jarige vrouw werd geschept door een kleine vrachtwagen en raakte buiten bewustzijn. Ze is met de ambulance naar het ziekenhuis in Tilburg gebracht. De trauma arts is met haar meegereden.

De vrouw stak op het fietspad langs de Montgomerylaan de Byrdstraat over en werd daarbij geraakt door de vrachtwagen, die de vrouw over het hoofd had gezien. Het slachtoffer liep daarbij een zware hoofdwond op en raakte buiten bewustzijn. Omstanders probeerden haar te reanimeren en toen het ambulancepersoneel ter plekke was, namen zij het over. De traumahelikopter kon landen op een nabijgelegen parkeerplaats. Daar is de vrouw met de ambulance heengebracht en kon de trauma arts instappen om naar het ziekenhuis te gaan. Daar is ze later overleden.

De bestuurder van de vrachtwagen, een 63-jarige man uit Eindhoven, bleef tijdens het incident ongedeerd.

Volledig scherm
© Bert Jansen
De fietser die zaterdag zwaargewond raakte bij een aanrijding op de kruising tussen de Montgomerylaan en de Byrdstraat in Eindhoven is in het ziekenhuis aan haar verwondingen overleden. De 78-jarige vrouw werd geschept door een kleine vrachtwagen en raakte buiten bewustzijn. Ze is met de ambulance naar het ziekenhuis in Tilburg gebracht. De trauma arts is met haar meegereden.

poll

De ruzie tussen Elly Blanksma en haar buren is een privézaak

De ruzie tussen Elly Blanksma en haar buren is een privézaak

  • Eens (37%)
  • Oneens (63%)
1072 stemmen