Volledig scherm
© Bert Jansen

Vrouw (86) rijdt met auto huis binnen in Bakel; ze blijft ongedeerd (video)

BAKEL - Een 86-jarige vrouw uit Bakel is zaterdagochtend even voor twaalf uur met haar auto een huis aan de Kortestraat in haar woonplaats binnengereden.

De ravage aan de woning is enorm. Het huis zou kunnen instorten en moet gestut worden om dit te voorkomen. Specialisten bekijken de toestand van het pand en beslissen wat ermee moet gebeuren. De bewoners zijn elders ondergebracht.

De bestuurster van de auto kwam met de schrik vrij en raakte niet gewond. Wel laat de politie weten dat haar rijbewijs voorlopig is ingenomen. Ook wordt er onderzoek gedaan bij de woning.

De Bakelse heeft hoogstwaarschijnlijk te veel gas gegeven toen ze van het parkeerterrein aan de overkant van de straat afreed. Ze vloog de straat over, tussen een boom en lantaarnpaal door tegen het huis aan. De bewoners waren thuis en hadden een klap gehoord. Toen ze mensen naar hun woning zagen lopen, zijn ze gaan kijken.

Een oudere vrouw is zaterdagochtend even voor twaalf uur met haar auto een huis aan de Kortestraat in Bakel binnengereden.

poll

De waarde van de Dutch Design Week voor Eindhoven wordt onderschat

De waarde van de Dutch Design Week voor Eindhoven wordt onderschat

  • Eens (60%)
  • Oneens (40%)
890 stemmen