Volledig scherm
De grootste wens van Ingrid Ballemans uit Eindhoven? Het insemineren van een koe.

Wens van Eindhovense Ingrid in vervulling: eindelijk een koe insemineren

EINDHOVEN - Het is warm, een beetje vies en het stinkt. Toch stond het kunstmatig insemineren van een koe al jaren bovenaan op het wensenlijstje van Ingrid Ballemans uit Eindhoven. Maar hoe realiseer je zo'n niet alledaagse wens? Wat begon als een grapje groeide uit tot een grote fascinatie. Maandag ging de wens van Ingrid om een koe te insemineren in vervulling.

Haar vriend Jaap Verheijen schoot te hulp. "Een paar maanden na onze eerste date vertrouwde Ingrid me toe dat ze wel eens een koe zou willen insemineren. Het begon als grapje maar groeide uit tot een serieuze wens, met een knipoog, dat wel."

Wens
Jaap lichtte in het grootste geheim radiozender 538 in. Daar startte maandag De Beste Wensen van 538, waarbij ze dromen van luisteraars uit laten komen. Een schot in de roos, zo bleek. "Bij 538 waren ze meteen enthousiast en ik werd uitgenodigd om in alle vroegte naar Mijdrecht te komen samen met Ingrid", zegt Jaap. Ingrid tastte al die tijd nog in het duister. Ze wist wel dat haar een verrassing te wachten stond, maar totdat de blinddoek afging, had ze nog altijd het idee dat ze uit een vliegtuig zou springen. "Maar toen ik door kreeg wat er ging gebeuren was ik dolgelukkig."

Fascinatie
Waar die fascinatie vandaan komt? "Iedereen heeft zoiets weleens op televisie gezien. Je hoort dan altijd dat het warm aanvoelt of vies is. Ik wilde het heel graag zelf eens ervaren. Het leek me een mooie ervaring", aldus Ingrid. Dat niet iedereen staat te springen om zijn arm in een koe te steken begrijpt Jaap volkomen. "Ingrid is gewoon oprecht nieuwsgierig", zegt hij. "Verder zit hier naast me een hele slimme en mooie meid met een gezonde dosis zelfspot", benadrukt hij.

"Ik weet zeker dat stiekem iedereen het wel eens zou willen", zegt Ingrid overtuigd. Een lijst met meer vreemde wensen is er niet. "We zouden wel heel graag eens naar Nieuw-Zeeland willen."

poll

Megastores maken van Eindhoven een echte winkelstad

Megastores maken van Eindhoven een echte winkelstad

  • Eens (47%)
  • Oneens (53%)
1661 stemmen