Volledig scherm
© De Doornakker

Zoektocht naar eigenaar van bij A2 aangereden hond

EINDHOVEN - De hond die maandagochtend bij de vluchtstrook bij knooppunt De Hogt werd aangetroffen, blijkt te zijn aangereden. Het beestje heeft bij de aanrijding haar bekken gebroken, liet een beheerder van 'Help mijn huisdier is vermist' weten. Er wordt met spoed gezocht naar de eigenaar van de hond.

De politie trof het teefje aan bij de kruising tussen de A2 en de N2 en schakelde de Dierenambulance in.

De herder is niet gechipt en de politie is nog op zoek naar de eigenaar. Medewerkers van de Dierenambulance hebben de hond meegenomen en het dier verblijft nu in Dierenopvangcentrum De Doornakker in Eindhoven. De hond heeft pijnstillers gekregen. Mocht het baasje niet gevonden worden, dan wordt de hond toch gewoon geopereerd.

Volledig scherm
De hond die werd gevonden bij knooppunt De Hogt © Politie Veldhoven - Waalre
  1. Deelnemers Helen uit Eindhoven en Janneke uit Deurne aan programma We Stoppen: Het voelt alsof ik niet sterk genoeg ben

    Deelnemers Helen uit Eindhoven en Janneke uit Deurne aan programma We Stoppen: Het voelt alsof ik niet sterk genoeg ben

    EINDHOVEN/DEURNE - Oktober nadert, traditioneel de maand waarin veel mensen proberen te stoppen met roken. In het kader van 'Stoptober' start op 1 oktober een speciaal project waarbij vijftig verstokte paffers zich vijf dagen lang met elkaar op laten sluiten in een kazerne in een poging van hun verslaving af te komen. Televisiecamera's van AVROTROS zullen opnamen maken voor het programma 'We Stoppen!', dat van 1 tot en met 5 oktober wordt uitgezonden op zorg.nu/westoppen. De afgelopen tijd zijn de vijftig deelnemers geselecteerd na een oproep onder meer in deze krant. Uit de in totaal honderden reacties zijn ook Janneke Dielissen uit Deurne en Helen Grady uit Eindhoven uitgekozen om mee te doen met 'We stoppen'. 

poll

Ik sta elk jaar in het bijzonder stil bij de bevrijding van Zuidoost-Brabant

Ik sta elk jaar in het bijzonder stil bij de bevrijding van Zuidoost-Brabant

  • Eens (54%)
  • Oneens (46%)
1491 stemmen