Rianne en Michiel met hun drie kinderen. De meest linker is Mats. En de meiden? „Ik houd ze soms gewoon echt niet uit elkaar! Ik denk dat de middelste Jula is en de rechter Zara”, zegt Rianne als de verslaggever haar een paar dagen na het interview vraagt naar de volgorde.
Volledig scherm
PREMIUM
Rianne en Michiel met hun drie kinderen. De meest linker is Mats. En de meiden? „Ik houd ze soms gewoon echt niet uit elkaar! Ik denk dat de middelste Jula is en de rechter Zara”, zegt Rianne als de verslaggever haar een paar dagen na het interview vraagt naar de volgorde. © Rikkert Harink

De drieling van Michiel en Rianne werd veel te vroeg geboren: ‘Het zijn 3 wondertjes’

Michiel (36) en Rianne Soepenberg-Hallink (33) uit Den Ham beleefden een jaar van uitersten. Eerst was er het blijde nieuws dat Rianne in verwachting was, daarna de spanning of hun drie (!) kindjes het zouden redden. Al na 25 weken kreeg ze weeën. „De baby’s waren nog niet klaar om geboren te worden.” 

  1. Vegaburgers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesvervangers zijn wél een goede keuze?
    PREMIUM
    Koken & Eten

    Vegabur­gers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesver­van­gers zijn wél een goede keuze?

    Uit een analyse van meer dan 500 verschillende vegetarische burgers, worsten, balletjes en schnitzels uit de supermarkt blijkt dat vleesvervangers vaak te veel vet en te weinig eiwitten bevatten. Volgens TestAankoop in België zijn de meeste veggieburgers enorm bewerkt en doen ze de gezondheid van de consument meer kwaad dan goed. Hoe kies je dan de juiste vleesvervanger? En bestaan er voedzame alternatieven?